[Βίντεο] ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ

Κυριακή, 5 Απριλίου 2020, ώρα 5:45 π.μ.

Η συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη
για να κινητοποιηθεί η
μεγαλύτερη στρατιά διαλογιστών

που έχει δει ποτέ ο κόσμος!


Ακολουθήστε τα βήματα στο παρακάτω Βίντεο!

Αυτό το παγκόσμιο χάος που επικρατεί γύρω μας και που –επιφανειακά– μοιάζει τόσο αρνητικό και προβληματικό για την ανθρωπότητα, θα μπορούσε να είναι επίσης μια ευκαιρία για αφύπνιση, μια κρυμμένη ευλογία. Ποτέ άλλοτε δεν είχε η ανθρωπότητα την ευκαιρία, να σταματήσει ολόκληρη ταυτόχρονα τον ακράτητο στροβιλισμό της. 

Να στραφεί προς τα μέσα, να μάθει να βιώνει τον κόσμο ως Παρατηρητής αλλά
παράλληλα και ως δημιουργός της πραγματικότητάς του, να συνειδητοποιήσει ότι είναι καλύτερο να λειτουργεί ως «εμείς» παρά ως «εγώ» γιατί η πραγματικότητα είναι κοινή για όλους!

Οι διαλογιστές του ΠΑ.ΔΙ.ΣΥ, ως Αγγελιαφόροι του Φωτός, ταγμένοι σταθερά εδώ και δεκαετίες στην Αφύπνιση της ανθρωπότητας, στην Ειρήνη, στην Αλληλεγγύη και στην Προστασία της Γαίας, θα συντονιστούμε στον Παγκόσμιο Διαλογισμό που θα γίνει στις 4 – 5 Απριλίου (ανάλογα με τη γεωγραφική ζώνη της κάθε χώρας). 


Για την Ελλάδα η ακριβής ημέρα και ώρα είναι την 
Κυριακή 5 Απριλίου στις 5:45 π.μ. 

Ναι, είναι ξημερώματα αλλά σκεφτείτε ότι με βαθιά ανιδιοτελή αγάπη θα ενωθούμε με ένα εκατομμύριο φωτεινές ψυχές που θα εκπέμψουν τις υψηλές ποιότητες της Αγάπης, της Ειρήνης, της Αρμονίας, της Ελευθερίας, της Θεραπείας, της Αφθονίας…

Ο αριθμός των ανθρώπων που θα συμμετάσχουν στον διαλογισμό έχει καθοριστική σημασία. Η επιρροή δύναμης που μπορεί να ασκήσει ο πληθυσμός του πλανήτη για την επιτάχυνση αυτής της διαδικασίας είναι τεράστια. 


Μπορούμε να φτάσουμε στην κρίσιμη μάζα των

1.000.000 ανθρώπινων συμμετοχών! 

Να δημιουργήσουμε μια πολύ δυνατή «ενεργό σκεπτομορφή» στο μορφογενετικό πεδίο που θα δημιουργήσει μια τεράστια θεραπευτική, αλυσιδωτή αντίδραση και θα προκαλέσει ουσιαστικές αλλαγές και ίαση της Ανθρωπότητας!

Την ακριβή ώρα του Διαλογισμού θα έχουμε σύνοδο Πλούτωνα – Δία. Πρώτη φορά μια αληθινά ισχυρή ενέργεια της Εποχής του Υδροχόου θα χτυπήσει την επιφάνεια του πλανήτη!

Με την ταυτόχρονη συντονισμένη συμμετοχή
μας και τη διάχυση θετικής ψυχικής ενέργειας συμβάλλουμε και βοηθάμε:


·  Τις δυνάμεις του φωτός να γειώσουν την ενέργειά τους, να απομακρύνουν
ολοκληρωτικά τον κορωνοϊό και να αντιδράσουν σε όλα τα σχέδια των σκοτεινών
δυνάμεων με την εκδήλωση αυτής της επιδημίας
·  Στη διάλυση των φόβων και της ανασφάλειας που έχει δημιουργήσει αυτή η
επιδημία.
·  Στην περιφρούρηση του εαυτού μας, των οικείων μας και των συνανθρώπων μας.
·  Στην ενίσχυση της ψυχικής μας δύναμης, προσελκύοντας αγάπη και ειρήνη.
·  Στη δημιουργία μαζικού κύματος αφύπνισης της ανθρωπότητας.

Οδηγίες για τον Διαλογισμό

1. Καθίστε αναπαυτικά, με ευθυτενή τη σπονδυλική στήλη και συγκεντρωθείτε για λίγο στην αναπνοή σας.

2. Χρησιμοποιήστε τη δική σας μέθοδο, για να μπείτε σε μια χαλαρή σωματική και νοητική κατάσταση.

3. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διαλογισμό σαν
εργαλείο για την αλλαγή του πλανήτη στο πιο βέλτιστο χρονοδιάγραμμα και σαν εργαλείο για να εξαλείψετε πλήρως τον κορωνοϊό.

4. Οραματιστείτε μια στήλη ενός υπέρλαμπρου Λευκού Φωτός, προερχόμενου από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος. Μετά οραματιστείτε αυτό το Φως να εισέρχεται δια μέσου του Κεντρικού Γαλαξιακού Ήλιου διαπερνώντας τον Γαλαξία μας και εισερχόμενο στο Ηλιακό μας Σύστημα να διαπερνά όλα τα όντα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα και μετά μέσα από όλα τα όντα του πλανήτη Γη και δια μέσου του σώματός σας στο κέντρο της Γης.

5. Οραματιστείτε αυτό το Φως να μεταλλάσσει όλους τους εναπομείναντες
κορωνοϊούς πάνω στη Γη, να μας απαλλάσσει από κάθε νοσογόνο παράγοντα, να απολυμαίνει όλες τις μολυσμένες περιοχές του πλανήτη, να θεραπεύει όλους τους ασθενείς, να μας γεμίζει υγεία και ευεξία, να απομακρύνει όλους τους φόβους που σχετίζονται με αυτήν την πανδημία αποκαθιστώντας τη σταθερότητα.

6. Οραματιστείτε ότι η πορεία των συμβάντων στον πλανήτη Γη αλλάζει στο πιο θετικά δυνατό χρονοδιάγραμμα, απομακρύνεται από όλες τις επιδημίες, από όλους τους πολέμους, από όλη την παγκόσμια κυριαρχία. Οραματιστείτε λευκό, ροζ, μπλε και χρυσό Φως να θεραπεύει όλες τις ανισορροπίες, να απαλείφει την φτώχια και να φέρνει την αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα. Οραματιστείτε έναν νέο μεγάλο κοσμικό κύκλο της αρχής της Εποχής του Υδροχόου να φέρει αγνό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλες τις υπάρξεις.

Πηγή

Σας άρεσε το άρθρο;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!































































Προτεινόμενη διάρκεια 20 λεπτά

Σας άρεσε το άρθρο;
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!